Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Het bijzondere levensverhaal van veelzijdig kunstenaar Astrid Ingrid Wevers, alias De Koningin van Pieterburen en alias Gre Parelmoer.

‘In mijn jonge jaren trok ik mij het hele wereldleed aan. Dat heb ik nu gelukkig niet meer want ik kan er toch geen verandering in brengen. Wel probeer ik in mijn directe omgeving het mooie uit te stralen. Dan ga ik bijvoorbeeld met cavia’s en kleurrijke bloemen in het haar op pad om boodschappen te doen. Daar word ik in de winkel dan weer op aangesproken met de nodige complimenten tot gevolg. Dat geeft dan best wel een goed gevoel….’ Was getekend, Astrid Ingrid Wevers, alias Gre Parelmoer!
Astrid Ingrid Wevers

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69