Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De gezusters Ronde nemen graag al uw wasgoed uit- en onderhanden in de Wasbox Uithuizen!

‘We vinden het mooi om andere mensen blij te maken en we genieten van de sociale contacten. Helemaal wanneer onze dienstverlening het mogelijk maakt dat mensen op leeftijd langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Daarbij genieten we zelf ook van een lekker schoon dekbedje, dat zal ongetwijfeld ook voor onze klanten gelden. En dat geldt eigenlijk voor alles wat we schoonmaken. Zelf thuis de gordijnen wassen is immers ook niet voor iedereen weggelegd.’ Was getekend, Sanne en Lotte Ronde van de Wasbox in Uithuizen!
Wasbox Uithuizen

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69