Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Marja Tammenga-Wierenga, administratief medewerkster en stichtingsecretaris dorpshuis Ten Boer

‘Ik ben als secretaris één van de vijf bestuursleden en draai regelmatig bardiensten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de planning van de activiteiten die hier plaatsvinden en de planning van de vrijwilligers voor deze avonden. Daarnaast houd ik mij bezig met de administratie. Leuk om te doen en het dorpshuis, vlakbij het sportcomplex en het zwembad gelegen, is hartstikke belangrijk voor het dorp Ten Boer.’ Was getekend, Marja Tammenga-Wierenga!
Marja Tammenga-Wierenga

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69