Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sieme Gerrijts, de koptelefoon aan de wilgen hangen….

(Foto: Jeroen Koeten)

Het jaar 2024 is nog maar net begonnen en ik heb nu al wat knopen doorgehakt. Dit jaar is het twintig jaar geleden dat ik begon te draaien in Discotheek Moonlight in Middelstum. Misschien wel de mooiste draaijaren ooit wat ik aan toenmalig uitbater Peter Zuidhof heb te danken.

Dankzij de Sieme.nl Party begon ik in 2004 en 2005 met de Hollandse Avonden tijdens Sunsation. Inmiddels is het al jaren zo’n groot succes dat de grootste artiesten met DJ Roy langs zijn geweest.

Na sluiting van Moonlight kwam ik terecht bij Gerrit Koning in zijn discotheek: de legendarische Fame te Bedum. Ook aldaar heb ik prachtige en leuke jaren gehad. In de jaren die volgden heb ik in bijna elk uithoek van de provincie wel gedraaid. Van bruiloften tot verjaardagen. Niets is en was mij te gek en ik beleefde er elke keer weer veel plezier aan. In 2017 vroeg Mark-Willem Evenhuis of ik in Vita Nova wilde draaien. Ook daar geweldige avonden meegemaakt. Helaas is het zalencentrum in 2022 ter ziele gegaan….

Aan alles komt een einde en aan het eind van het jaar 2024 stop ik ermee. Na twintig jaar is het welletjes geweest en zal ik m’n koptelefoon alleen voor privé doeleinden gebruiken. Een weloverwogen besluit die ik echter niet zo maar maak.De cd’s gaan naar zolder en ik hou prachtige herinneringen aan alles over. Maar zover is het natuurlijk nog niet. De komende maanden zal ik er dubbel en dwars het beste van maken op alle feestjes die komen gaan!

De andere knoop die ik in de afgelopen weken definitief heb doorgehakt is dat ik per 1 maart 2024 stop als begeleider bij het tweede elftal van VV Middelstum. Vriend en trainer Michel de Graaf heeft de plaatselijke (en oud-restaurant Brouwers) kroeg overgenomen. Hij zal er een cafetaria en kroeg beginnen. Eindelijk! De verbouwing is reeds begonnen…

Na het dichtgaan van Vita Nova is er niets meer voor teruggekomen in het nu nog stille Middelstum. Hopende op een groot succes en met de naam ‘De Delle’ moet dat toch weer goedkomen. We stoppen daarom samen met het avontuur die bijna drie seizoenen duurde. En het was geweldig!

Het zijn nogal grote veranderingen die voor de deur staan want het zijn beide grote passies. Maar niet te lang getreurd natuurlijk. Als de ene deur dichtgaat, gaat er een andere deur open…

 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69