Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

DS Tuinmachines Roodeschool, Dennis Severins

Wanneer ik denk Dennis Severins op zijn vrije middag te bellen, blijkt hij al weer druk bezig te zijn voor het mechanisatiebedrijf waar hij ooit als monteur begon te werken maar doorgegroeid is tot planner en werkplaatschef. Aan ambities geen gebrek want hij is ook bezig met zijn vrachtwagenrijbewijs en daarnaast sinds 2023 de trotse eigenaar van DS Tuinmachines. Het contact met hem is overigens via LinkedIn tot stand gekomen waar hij de nodige pr-berichten langs zag komen waardoor zijn interesse gewekt werd. Na enig uitleg qua adverteerdermogelijkheden, waren we er vervolgens snel uit.

‘Een uit de hand gelopen hobby’, aldus de 32-jarige eigenaar van DS Tuinmachines die twee jaar geleden voorzichtig begon en zich een jaar later al wegens steeds toenemende handel inschreef bij de Kamer van Koophandel om een en ander ook administratief netjes af te kunnen handelen. Dik twee jaar geleden bouwde hij aan de Laanweg in Roodeschool een grote schuur bij zijn woning en binnen de kortste keren stond die vol met nieuwe en gebruikte tuinmachines. Hij kijkt dan ook tevreden terug op het zeer drukke verkoopjaar 2023. ‘Het ging boven verwachting en deze nieuwe uitdaging is voor mij dan ook een succes gebleken’, aldus een enthousiaste Dennis.

Wanneer straks een nieuwe voorraad binnenkomt dan heeft de potentiële koper reeds keus uit een kleine 15 machines. Eigenlijk verkoopt Dennis qua materiaal alles op tuingebied, als er maar een motor op zit. Geen wonder dat hij er inmiddels al extra loodsruimte bij huurt. Zijn assortiment bestaat vooral uit zitmaaiers maar ook voor hand- en bosmaaiers, trimmers, heggenscharen en bladblazers kunt u prima bij hem terecht. Tevens heeft hij een nieuwe BCS Tuinfrees in de verhuur en inmiddels ook een verticuteermachine.

In de webwinkel op zijn website www.dstuinmachines.nl kunt u al een goede indicatie krijgen waarvoor u bij hem terecht kunt. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om op afspraak bij hem langs te komen om te zien wat hij aan nieuwe en tweedehands machines op voorraad heeft.

‘Voor ieder gazon een mooie maaier. Wilt u advies over welke maaier het meest geschikt is voor uw tuin en het beste bij u past dan kunt u prima bij mij terecht. Ik heb een mooi aanbod van nieuwe en (jong) gebruikte machines’, zo staat op zijn website te lezen. Op naar de Laanweg in Roodeschool dus voor aankoop en advies! Contactgegevens: 06-15447864 of dstuinmachines@outlook.com.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69