Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Karen Poelstra verricht als interviewster dankbaar vrijwilligerswerk voor Stichting Komma

‘Wij gaan naar ouders toe die niet lang meer te leven hebben om hun levensverhaal op beeld vast te leggen voor hun jonge kinderen door middel van een mooi gefilmd, uitgebreid interview. In  ongeveer anderhalf uur bespreken we het leven, beginnend bij de vraag ‘waar ben je geboren?’ en eindigend met een levensles die je aan je kind(eren) wil meegegeven.’ Karen Poelstra is één van de interviewers die voor Stichting Komma meehelpt het levensverhaal van ongeneeslijk zieke mensen vast te leggen….
Karen Poelstra

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69