Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Grandcafé Hunsingo Winsum, Olaf en Sandra Beuving

‘Uiteraard ondersteunt Sandra Olaf waar nodig. En dat is hard nodig want Grandcafé Hunsingo in Winsum kende een vliegende start. Niet alleen qua diners maar ook met de lunches is het al lekker druk. Met als gevolg dat de lunchmogelijkheden in het nieuwe jaar uitgebreid worden. Naast lekker eten, kun je je ook prima ontspannen bij hen. Bijvoorbeeld met een gezellig potje biljarten. Of gezamenlijk bijpraten rondom de grote stamtafel.’ Nieuw in het adverteerdersbestand, Grandcafé Hunsingo Winsum!
Grandcafé Hunsingo Winsum

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69