Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Toyota Lantinga in Uithuizen is op zoek naar een fulltime administratief medewerker!

Wat een mooi en druk jaar beleefde de familie Lantinga van Toyota Lantinga in Uithuizen. Het bedrijf dat al meer dan 45 jaar een begrip is in Noord-Nederland en onlangs nog een gezellig drukke introductiedag van de nieuwe Toyota C-HR beleefde.

Geen wonder dus dat men naarstig op zoek is naar een nieuwe fulltime administratief medewerker. Hieronder de vacature. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wordt het tijd voor een andere werksfeer en -omgeving? Misschien is Toyota Lantinga dan wel op zoek naar jou! Interesse? Bel of mail dan snel zodat je vol nieuwe werkenergie het nieuwe jaar in kunt! Check voor meer informatie over het bedrijf www.toyota-lantinga.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69