Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kerstmarkt op Ewsum!

Op zaterdag 9 december wordt op het Borgterrein Ewsum tussen 15.00 en 21.00 uur een mooie kerstmarkt georganiseerd. Voor de inkoop van kerstkadootjes en lekkernijen kunt u bij meer dan 25 kramen van winkeliers uit Middelstum en deelnemers van de bekende Streekproduktenmarkt terecht.

Verder belooft het een gezellige boel te worden met volop eten en drinken, muziek en knutselen voor de jongste jeugd. Er komt een draaiorgel met kerstmuziek en de Kerstman is er natuurlijk ook. Verder wordt er gemusiceerd door ‘De 3e Kerel’ en kunnen de kinderen een rendier in elkaar knutselen. De medewerkers van Ewsum zijn inmiddels al druk bezig met het versieren van het terrein, het wordt prachtig!

Op zaterdag wordt de weg vanaf Middelstum tot aan het borgterrein mooi verlicht. De activiteiten vinden overal op het terrein plaats, zowel binnen als buiten. In de kas, de Theeschenkerij, de expositieruimte, de schuur en in de verwarmde tent van ijsvereniging De Schaats die op het plein achter de borg wordt opgebouwd. Dus ook voor de kou hoeft u niet bang te zijn.

De kerstmarkt wordt georganiseerd door een aantal winkeliers uit Middelstum in nauwe samenwerking met Ewsum, ijsvereniging De Schaats en de Handels- en Bedrijvenvereniging Middelstum. Een mooie samenwerking vanuit het dorp en er is voor elk wat wils, voor jong én oud!

Ook aan de mensen die slecht ter been zijn is gedacht. Zij kunnen vanaf de parkeerplaats bij het bos instappen in een auto van DeelSlee die ze naar het borgterrein brengt. Door mee te doen aan de rebus op de markt dingt u mee naar 5 cadeaubonnen voor een High-tea voor 2 personen op Ewsum! Het belooft een prachtige en gevarieerde dag te worden op een schitterende locatie. Graag tot ziens!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69