Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Café de Klikspaan Groningen, Aileen Stacey Meijer

Af en toe zag ik Aileen wel eens op ons sportpark in Middelstum. Aileen is namelijk de partner van vluggertjesgast, NS-machinist en vv Middelstum-voetballer Marijn Bosman. De man die mijn ouders in 2014 enorm hielp door hun huis aan de G.A.-straat in Middelstum te kopen en mij later nog een keer met moeders rondleidde door het verbouwde huis. Maar dit terzijde.

Want in dit verhaal staat Aileen natuurlijk centraal. Dat ik haar niet zo vaak meer op voetbalveld zie is niet zo verwonderlijk. Want onlangs werden Marijn en Aileen verblijd met de geboorte van hun mooie dochter Guusje. En daarbij heeft ze het natuurlijk onveranderd druk met het runnen van Café de Klikspaan en Café Kleintje Klikspaan. Kleintje Klikspaan is een ideale plek voor al uw besloten feestjes! Beide cafés bevinden zich in Groningen.

Café de Klikspaan is het gezelligste café van Groningen zo valt op de fraaie website te lezen. En dat kan wel kloppen want van horen zeggen zijn de leden van vv Middelstum er niet meer weg te slaan wanneer ze eenmaal binnen zijn. ‘Werkend, studerend of gepensioneerd, iedereen komt er voor de aangename sfeer en een lekker biertje. Het café heeft een gezellige uitstraling, met voor ieder wat wils. Wie naar binnen komt, wordt begroet met een vriendelijke glimlach en vindt een diversiteit aan mensen.’

‘Café de Klikspaan is een echt bruin buurtcafé en een begrip in Groningen. Jong en oud komt bij ons samen om te genieten van een (speciaal)biertje, wijntje of frisje. Ook zijn we een plek voor borrels, Groningse biertochten, pubquizen, livemuziek en andere leuke feesten. De Klikspaan kenmerkt zich door haar service en haar vele speciaalbieren, we hebben meer dan 40 verschillende! Wij zijn gevestigd aan de Rabenhauptstraat 78 in de gezellige Rivierenbuurt in Groningen, achter het centraal station.’

‘Voor besloten borrels hebben wij een speciale tweede locatie geopend. In het centrum van Groningen, aan de Vishoek 18, bevindt zich Kleintje Klikspaan. Kleintje Klikspaan leent zich voor besloten borrels en partijen tot 75 personen. In overleg is er van alles mogelijk qua drankjes, hapjes, muziek en meer. Er zijn verschillende aantrekkelijke arrangementen mogelijk, waaronder een vaste prijs per persoon.’

Nieuwsgierig geworden? Op www.cafedeklikspaan.nl en www.kleintjeklikspaan.nl is nog veel meer informatie te vinden. Uiteraard is Café de Klikspaan ook te volgen op Facebook (https://www.facebook.com/Cafedeklikspaan) en Instagram (https://www.instagram.com/cafe_de_klikspaan/).

Contactgegevens: 050-8512268 of info@cafedeklikspaan.nl. Het café is de hele week geopend vanaf 16.00 uur!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69