Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Rudy Raangs Riolering en Grondwerk Ulrum

Tegenwoordig kom ik vrij regelmatig op bedrijventerrein Haarlanden in Ulrum. En toen ik eens navraag deed wie er toch tegenover Valkema Bandenservice en G-tech Autoservice zit, was het antwoord Rudy Raangs Riolering en Grondwerk. Met als vervolgantwoord dat ze voor zijn bedrijf wegens aanhoudende drukte een stukje verderop een nog grotere loods gaan bouwen. Een mooie ontwikkeling dus en omdat ik de bedrijfsbusjes ook wel eens in Middelstum en omstreken zie rijden, besloot ik om een bezoekje aan zijn website te brengen….

Verrassend veelzijdig is hij en dat merkte ik ook toen ik hem enige dagen later aan de lijn had om hem wat aanvullende informatie over het adverteren op mijn website te geven. ‘Uw expert in riolering en grondwerk’, zo staat er te lezen op zijn website. ‘Wij werken voor particulieren, bedrijven en gemeentes in heel Nederland en Duitsland maar we concentreren ons vooral op de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Duitsland’.  Inmiddels ook mooi een stukje internationale ervaring opgebouwd dus.

Hoewel de specialisatie er is op rioleringswerkzaamheden, inclusief de uitvoer van lastige klussen zoals reparaties op moeilijk bereikbare plaatsen, wordt ook het grondwerk, bestrating en verhuur van materialen niet geschuwd. Per kopje wordt op de website precies aangegeven wat een en ander inhoudt en wat voor materiaal hier beschikbaar voor is. Inclusief de nodige actiefoto’s om een en ander kracht bij te zetten.

Zo vallen onder de rioleringswerkzaamheden bijvoorbeeld het aanleggen, repareren maar ook het ontstoppen. En naast tuinpaden, terrassen, opritten en diverse soorten sierbestrating voor particulieren, kunnen ook bedrijven bij Rudy Raangs terecht voor grotere opdrachten inclusief materiaaladvies. Door een uitgebreid machinepark kunnen vrijwel alle grondwerkzaamheden veilig en efficiënt worden uitgevoerd. Zijn machines en het personeel zijn ook te huur voor zowel korte als langere periodes.

Met als onderscheidend vermogen: ‘scherpe prijzen, vakkundige machinisten en een goede kwaliteit machines’. ‘Hoe moeilijk de klus ook is, wij vinden altijd een oplossing!’ Rudy Raangs Riolering en Grondwerk is VCA gecertificeerd zodat u verzekerd bent van kwaliteitswerk en een veilige werkwijze. Uiteraard volgt van te voren een duidelijke offerte zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook wordt een jaar garantie gegeven op alle werkzaamheden!

Babbelen met Rudy

Nieuwsgierig geworden? Check gerust eens www.rudyraangs.nl. Contactgegevens: 06-12256503. Mailen mag ook: info@rudyraangs.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69