Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Arlan Mainassy, DJ Arlan

Toen ik in contact kwam met weddingplanner Marije Mainassy – Lüürssen gaf ze aan dat haar man Arlan ook wel interesse had om deel te nemen aan de Club van 55. Arlan is namelijk een allround DJ en timmert onder de naam DJ Arlan tegenwoordig stevig aan de weg. Dat lijkt mij overigens een perfecte combinatie. Marije die de bruiloft regelt en Arlan die zorgt voor een volle dansvloer tot in de kleine uurtjes als het moet.

Toen ik zijn Facebookpagina eens doorscrolde, zag ik dat hij bijvoorbeeld door Peter Zuidhof van Disco-n-Action wordt ingehuurd. Kat in het bakkie natuurlijk en alleen al door dit feit is het een aanrader om hem blindelings te boeken om uw party naar een nog hogere level te duwen. Ook zag ik hem op een actiefoto in de feestzaal van Bij de Molen in Ten Post. En zo kom ik hem op meerdere bekende locaties tegen.

Op zijn website is onder het kopje ‘Welkom’ te zien waar hij zoal voor te boeken is. ‘Heeft u binnenkort wat te vieren in bijvoorbeeld een café, uw bedrijf, clubkantine of bij de buurtvereniging? Of bent u aangewezen om iets leuks te organiseren? Een verjaardag, jubileum, buurtfeest, bedrijfsborrel, BBQ of tuinfeest bijvoorbeeld? Of vindt u gewoon dat het de hoogste tijd is voor een feestje? Graag verzorg ik de muzikale invulling met mijn drive-in show!’

‘Ik verzorg voor u de muzikale invulling middels de aller-gezelligste feesthits, de mooiste liedjes van toen en nu of de laatste Top 40 hits. Ze komen allemaal voorbij. Hoe ik te werk ga? We hebben altijd een persoonlijk gesprek vooraf waarin aangegeven kan worden waar de voorkeur ligt. Elke muziekstijl is mogelijk, waarbij zowel jong als oud prima aan zijn of haar trekken kan komen. Verzoeknummers zijn daarbij altijd van harte welkom. Ik bereid mij altijd grondig op een feest of evenement voor en houd uiteraard rekening met uw of jullie persoonlijke muziekwensen!’ Was getekend, allround (feest)DJ Arlan!

Inmiddels heeft DJ Arlan al menig feest opgesmukt met zijn energieke optredens. En voor 2024 zijn de eerste feestavonden al weer geboekt. Nieuwsgierig geworden? Check dan gerust eens www.djarlan.nl. U kunt natuurlijk ook zijn Facebookpagina volgen: https://www.facebook.com/DJarlan.nl. Contactgegevens: 06-28212975 / info@djarlan.nl

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69