Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Weddings by Marije, Marije Mainassy-Lüürssen

Mensen blij maken, dat is toch het mooiste wat er is?! En als dat ook nog eens op de voor velen mooiste dag van hun leven kan dan is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Wat dat betreft heeft weddingplanner Marije Mainassy-Lüürssen van Weddings by Marije een droombaan. De eerste kennismaking met deze kersverse onderneemster was er al in juli. En toen bleek dat ze in haar jongere jaren nog een connectie met Middelstum had want ze is de kleindochter van wijlen Jan Lüürssen die vroeger altijd aan de Zuiderstraat woonde.

De uiteindelijke introductie heeft dus even geduurd want eerst moesten natuurlijk haar Facebook- en Instagrampagina en website helemaal up-to-date zijn. En dat is helemaal gelukt waardoor ik vandaag vol trots Weddings by Marije als nieuw Club van 55 lid van mijn website mag introduceren. En volgende week volgt haar man die als DJ Arlan stevig aan de weg timmert en een feestelijke dag nog mooier kan maken.

Maar vandaag dus eerst ruim baan voor Marije. Op haar zeer fraaie website lezen we hoe een en ander ontstaan is. ‘Organiseren, plannen, hollen, regelen en coördineren, ik hou ervan! Het organiseren van ons eigen huwelijk in 2016 heeft gezorgd dat ik begon te dromen over het vak van weddingplanner. Na vele jaren dromen heb ik eindelijk de stap gezet en mag ik de liefde plannen en droombruiloften waarmaken. Het is mijn missie om jullie en jullie dierbaren een onvergetelijke dag te bezorgen zonder stress!’

Wat betreft de invulling van de bijzondere dag, daarvoor heeft Marije drie pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Want ‘elke bruiloft is uniek en jullie wensen zijn het uitgangspunt. Wil je alleen advies en zelf jullie bruiloft organiseren? Of wil je een zorgeloze bruiloft waarbij al het werk uit handen wordt genomen zodat iedereen volop kan genieten van deze dag. Alles is mogelijk.’ Zie voor de mogelijkheden die er zijn en de bijbehorende tarieven haar website.

Op deze website vindt u inmiddels ook de eerste fraaie foto’s van de bruiloften die Marije als weddingplanner heeft mogen organiseren en de eerste zeer positieve reviews. Natuurlijk is er de mogelijkheid om eerst eens kennis met Marije te maken. Ze is te bereiken op 06-29092233. Mailen kan natuurlijk ook: weddingsbymarije@gmail.com. Op deze manier kunt u kennis maken met deze ‘regelneef in hart en nieren’!

Check gerust eens de mooie website www.weddingsbymarije.nl. Marije is te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091495464715 en Instagram: https://www.instagram.com/weddingsbymarije/

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69