Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Schuurverkoop Middelstum 2023 op 30 september, opgave voor 25 september!

De vakantie is voorbij dus het opruimen van huis, haard en schuur kan beginnen. En daarbij komt er vaak van alles vrij wat niet meer gebruikt wordt. Die overbodige spullen kunt u weggooien maar wacht daar nog maar even mee wanneer u in Middelstum woont. Want Karin van Dijken en Janneke Wieringa willen aan het eind van deze maand geheel volgens traditie weer een schuurverkoop in Middelstum organiseren. En dat voor de vierde keer!

‘Het lijkt ons leuk om op zaterdag 30 september weer een schuurverkoop te houden en wel van 10:00 – 16:00 uur. Iedereen die spullen wil verkopen vanuit zijn of haar schuur, huis of tuin, kan zich via de Facebookpagina Schuurverkoop Middelstum opgeven of via de emailadressen hieronder.

Opgave graag voor maandag 25 september in verband met het nog nader uitwerken van een plattegrond waar elke deelnemer met zijn of haar adres op komt te staan. Bij het opgeven graag straatnaam, huisnummer en postcode doorgeven!

Wanneer u deelneemt aan de Schuurverkoop is het de bedoeling dat u op zaterdag 30 september een door u zelf gekozen vlag uithangt, ter herkenning dat u meedoet aan dit evenement. Na de 25e kunnen we u helaas niet meer toevoegen aan de plattegrond! Wij zien dan ook uw opgave met belangstelling en tijdig tegemoet!

Onze (email)adressen zijn: jannekewieringa@gmail.com / Heerestraat 10 te Middelstum of karinvandijken@home.nl / Berkenlaan 1 te Middelstum. Voor verdere informatie en vragen, zie onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/SchuurverkoopMiddelstum. Samen maken we er graag weer een drukke en gezellige dag van in Middelstum! Doet u ook mee?’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69