Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Arjan Koster over de opening van Brasserie Sofie bij de Westerhaven in Groningen!

‘Ik wil een laagdrempelige (huiskamer)sfeer creëren waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Wij bieden onze gasten een heerlijke lunch of diner aan zonder hier de hoofdprijs voor te vragen. Belegde broodjes voor particulieren, bedrijven en instellingen kunnen bij ons afgehaald worden en ook bieden we afhaalmaaltijden met saté of spareribs aan voor de mensen in de buurt en de vele studenten die hier wonen.’ Arjan Koster ziet met Brasserie Sofie binnenkort een langgekoesterde wens in vervulling gaan…..
Brasserie Sofie

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69