Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nieuws van de Kwartiermaker: Expositie Eva Sacchetto en Ron Caspers / ANJA LAAT LOS in première

Expositie Eva Sacchetto en Ron Caspers in Het Spijslokaal Warffum

Tot 1 oktober 2023 is er in Het Spijslokaal een prachtige expositie te bezichtigen van de Warffumse kunstenaars Eva Sacchetto en Ron Caspers.

Ron Caspers is smid, metaalrestaurator en beeldhouwer. Hij heeft zijn smederij en atelier in Warffum. Van hem zijn diverse kunstwerken in het openbaar te zien in onder andere Groningen Stad en Provincie. Hij maakt vrij werk en werkt in opdracht.

Meer informatie? www.smederijcaspers.nl / www.ateliercaspers.nl

Eva Sacchetto is autodidact en maakt acryl gesso paintings.

Kleuren verbinden ons

met onze gevoelens

onze emoties

ons hart.

Schilderen verbindt me

met vreugde

m’n hart

Italië, het land van mijn vader.

Uitbundig, zonnig, vol.

Stil

ik voel dus ik ben.

Het Spijslokaal is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur en op zondag van 13.00-17.00. Komt u van ver dan is het, in verband met een eventuele besloten partij, verstandig om vooraf even te bellen (0595-252160) of te mailen (spijslokaalwarffum@gmail.com) met Het Spijslokaal.

 

ANJA LAAT LOS in première in de Blauwe Schuit in Winsum

Het leven moet je vieren. Maar hoe doe je dat als je gedwongen wordt om afscheid te nemen? Als je iets of iemand moet loslaten? Hoe werkt dat?  En wat laat je wel en niet los? Waar neem je precies afscheid van? En wat hou je vast? 

Anja Poelma staat al sinds haar tienertijd op toneel. Zingen en spelen zijn haar lust en haar leven en tot op heden deed ze dat altijd met anderen. Kindertheater, operette, cabaretvoorstellingen. Een tiental jaren geleden nam ze gitaarles en weer een paar jaar later leerde ze liedjes schrijven. Dat werden vooral komische liedjes en af en toe een serieuze noot. Je zou het kleinkunst kunnen noemen. En toen ontstond de wens om een solovoorstelling te maken op basis van deze liedjes. Op eigen kracht! Zou ze dat kunnen? Het idee liet haar niet los.

Regisseur Nico van der Wijk gaf haar het laatste duwtje en dat resulteerde in ANJA LAAT LOS! Op haar eigen humoristische en muzikale wijze neemt Anja je mee in haar zoektocht naar loslaten.

In oktober gaat de eerste solovoorstelling ANJA LAAT LOS in première!

Anja zelf hierover:

‘Een paar jaar geleden had ik een droom. Een solovoorstelling maken. Iets van cabaret, met eigen geschreven liedjes. Maar kon ik dat wel? En waar moest dat dan over gaan? Toen ik bij de solovoorstelling van Gertjan Piek was, zei regisseur Nico van der Wijk tegen me: “Moet jij ook niet eens zo iets doen?” En dat gaf me net het laatste duwtje om door te zetten. En dat werd schrijven en schrappen. Schrijven en schrappen. Wennen aan alleen op een podium staan. En nu is het definitief. In oktober is het zover! Dan gaat Anja los! En Anja laat los.

Zo trots! Vanaf nu kun je je kaarten reserveren via www.deblauweschuit-winsum.nl. Voor zondag 1 oktober of zaterdag 7 oktober. Ik zou het geweldig vinden als je komt kijken. Dus heb je zin in een beetje humor, een beetje ontroering, een beetje kleinkunst, dan weet je waar je moet zijn in oktober!!! 😄🥳🎊

Waar:            De Blauwe Schuit, Winsum, Warfstraat 1

Wanneer:         Zondag 1 oktober, 15.00 uur

                 Zaterdag 7 oktober 20.00 uur

Kaarten:         €12,50 (inclusief consumptie)

Bestel nu alvast kaarten via www.deblauweschuit-winsum.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69