Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Dijksterhuis Bouw- & Grondwerk Roodeschool

Toen ik de 28-jarige en in Roodeschool wonende Wesley Dijksterhuis, samenwonend met partner Lisa en trotse vader van twee zoons van vier en bijna één jaar oud, aan de lijn kreeg, was hij net onderweg naar een nieuwe opdracht. Hij had zojuist een dakklus geklaard en dat de mussen van de hitte bijna dood van het dak vielen, scheen hem niet te deren. ‘Hoe warm of koud het ook is, ik ben bijna altijd buiten te vinden en kan prima tegen de hitte of tegen kou. Als het maar droog is!’

De laatste jaren is het accent van zijn werkzaamheden steeds meer in het timmerwerk gaan zitten. En dat vindt hij ook het mooiste om te doen. Zijn collega’s leerden hem de fijne kneepjes van het vak en door samen te werken maken ze elkaar sterker en verbreden ze elkaars kennis. ‘Ik ben op mijn zestiende al begonnen met werken want ik ben een echte praktijkmens. Ik heb eerst voor twee verschillende bazen gewerkt en besloot vervolgens zes jaar geleden op 22-jarige leeftijd voor mijzelf te gaan beginnen.’

Betrekkelijk jong inderdaad maar van die keuze heeft hij absoluut geen spijt gehad. ‘Je bent zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat en die verantwoordelijkheid kan ik prima handelen.’ Daarbij heeft hij over het hoeveelheid werk niets te klagen. Dat kan ook prima natuurlijk wanneer je het motto ‘overal is een oplossing voor’ hoog in het vaandel draagt. Want je kunt voor een complete verbouwing van a tot z prima bij Wesley terecht. ‘Ik werk nauw samen met andere zzp-collega’s en samen lukt het ons altijd om elke klus te klaren dat op ons bordje terechtkomt!’

Wesley komt uit een echte ondernemersfamilie. Vorige maand kon men via deze rubriek reeds kennis maken met zijn oudere broer Jeffrey van JD Riool en Grondwerk Uithuizen. Op zijn Facebookpagina (https://www.facebook.com/profile.php?id=100057098244438) valt prima te volgen waar je Wesley zoal voor kunt benaderen. Voor het allround timmerwerk dus. En dat allemaal ongeveer in de driehoek Winsum – Delfzijl – Groningen. Zeer breed inzetbaar dus, Wesley Dijksterhuis van Dijksterhuis Bouw- & Grondwerk Roodeschool.

Hierbij nog even zijn contactgegevens: 06-27152766 / w.dijksterhuis@hotmail.com.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69