Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Prachtige zomerfair op Landgoed Ewsum zaterdag a.s.!

Landgoed Ewsum kennen we al van de prachtige Streekproductenmarkten. Maar zaterdag 8 juli a.s. is het er weer bal. Want dan vindt er een heuse Zomerfair plaats, inclusief de nodige modeflitsen. En wel van 10.30 tot 16.00 uur. De Zomerfair kent de nodige deelnemers. Sommige kennen we reeds jarenlang maar er staan ook nieuwe sterren aan het front.

Zaterdag kunt u uw hart ophalen en/of nader kennismaken met Schapenvel – Naaiatelier Helena – Ewsum Theeschenkerij- Janneke Wieringa van ‘Net eem aans bie Janneke’ – Martjesmarkt- Twinset Fashion – Marlot Hobby en Drogisterij Marja.

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten want er is een catering met lekkere soepjes, broodjes enz.. Verder is er een ijskar met ijs en verse vruchten. Het belooft een prachtige en zomerse dag te worden op deze bij voorhand al unieke locatie. Graag tot ziens dus!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69