Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

In het Wolatelier van Janneke Wieringa – Wiltjer gaat het ‘Net eem aans (bie Janneke)’

‘Hier staat de koffie en thee klaar en er is altijd tijd om een praatje te maken. Je kunt hier met een gerust hart rondkijken en allerlei ideeën opdoen en je hoeft niet direct iets te kopen. Mensen vinden dit heel gezellig, in het dorp is immers niet zo veel bedrijvigheid meer. Bij mooi weer zitten we buiten en ik heb altijd aanloop. Soms nemen de bezoekers hun handwerkje mee en gaan ze gezellig aan de slag. Dat kan hier allemaal, geen enkel probleem!’ Want alles gaat bij Wolatelier ‘Net eem aans bie Janneke’ van Janneke Wieringa-Wiltjer in Middelstum inderdaad ‘net eem aans’!
‘Net eem aans bie Janneke’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69