Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Bij sporthalbeheerder Stephan Bolhuis loopt sport als een rode draad door het leven….

‘Vaak was ik ’s avonds en in de weekenden in de sporthal te vinden. Ik heb er een fantastische tijd gehad, zeker in de nachtelijke uurtjes. Dat ging in mijn jonge jaren prima maar bij het klimmen der jaren breekt dit je wel steeds vaker op. Zeker wanneer je een eigen gezin krijgt met alle verantwoordelijkheden van dien. Ik wilde dit werk dus sowieso niet tot mijn 67e doen. Gelukkig deed zich dik drie jaar geleden een mooie kans op een werkswitch voor.’ En zo werd Stephan Bolhuis sporthalbeheerder in Bedum!
Stephan Bolhuis

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69