Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Jeffrey Dijksterhuis, JD Riool en Grondwerk Uithuizen

Twee zussen, twee zwagers, drie ondernemingen en welhaast binnen een maand allemaal toegetreden tot de Club van 55 van mijn website. En dan komt binnenkort wellicht de broer van Jeffrey Dijksterhuis er ook nog eens bij. Maar na H2O Noord Waterontharders en de Wasbox in Uithuizen is het vandaag ruim baan voor JD Riool & Grondwerk van Jeffrey Dijksterhuis uit Uithuizen!

In een eerder werkverleden was deze 35-jarige jongeman, getrouwd met Sanne en de trotse vader van twee dochters van 7 en 4 jaar oud, vrachtwagenchauffeur. Toen hij vaak voor een loonwerker op pad moest, werd hij automatisch steeds handiger in het grondwerk. Waarna in 2017 de tijd rijp was om voor zichzelf te beginnen. Op zich een logische stap want zijn vader en zijn jongere broer gingen hem qua ondernemerschap voor. ‘En het eigen baas zijn bevalt zo goed dat ik nu met een gerust hart kan zeggen dat ik dat tien jaar eerder had moeten doen!’

Daarbij is Jeffrey zeer allround en breed en flexibel inzetbaar. Want naast het grondwerk schuwt hij ook het tuinwerk en het aanleggen van bestrating niet. Maar de hoofdmoot van zijn werkzaamheden ligt inmiddels in het aanleggen, onderhouden en het ontstoppen van rioleringen. Daarvoor wordt hij veelvuldig ingeroepen en door gebruik te maken van de meest moderne technologische snufjes zoals een camera voor een camera-inspectie lost hij alle storingen en verstoppingen zo voor u op. Ook voor stankopsporing kun je prima bij hem terecht.

En dat gaat tegenwoordig zo goed dat er inmiddels twee bussen van JD Riool en Grondwerk rondrijden. Jeffrey werkt namelijk nauw samen met een bevriende zzp-er uit Zandeweer en is daarom zeven dagen in de week en 24 uur per dag op te roepen. Ook in de nachtelijke uurtjes dus maar dan alleen bij calamiteiten. En deze flexibiliteit wordt beloond want steeds meer klanten in de provincie Groningen weten hem feilloos te vinden.

Voor aanleg, onderhoud en het ontstoppen van uw riolering kunt u prima bij Jeffrey Dijksterhuis in Uithuizen terecht dus. Dit kan eventueel in combinatie met uw tuinaanleg en bestrating. Nee verkopen is er dan ook niet bij. Informeer gerust vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn via het nummer 06-13351430. Mailen kan natuurlijk ook: info@jdrioolengrondwerk.nl. En het duurt niet heel lang meer of ook de website www.jdrioolengrondwerk.nl is in de lucht.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69