Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Eric Boskamp, (Over)Betaald Voetbal

‘Dat Dusan Tadic al langer last heeft van niet verwerkte oorlogstrauma’s is algemeen bekend en ook Luuk de Jong (Jank) heeft te veel ballen gekopt om nog langer serieus genomen te worden. Maar ook Kenneth Taylor, Guus Til(t) en Davy Klaassen zouden niet door de ballotagecommissie komen van het Wietwerder Amateur Toneel. Nu mag laatstgenoemde zich nog verstoppen achter de impact van een weggekopte aansteker, maar de rest gaat wel erg makkelijk mee in deze wanstaltige voorstelling.’ Taalvirtuoos Eric Boskamp deed op een Deense vakantie genoeg inspiratie op om zijn scherpe pen weer eens grondig te slijpen……
Eric Boskamp

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69