Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Mirjam en Peter zijn vanuit Amsterdam thuisgekomen in Het Huiskamercafé Trankiel in Westerwijtwerd

‘We besloten vorig voorjaar om beide te stoppen met werken om de stap ook daadwerkelijk te maken. Beiden wilden we onze laatste tien werkjaren tot aan ons pensioen anders invullen en we hebben nu nog de energie voor deze overstap. Want er komt qua verbouwingen en nieuwe indrukken en ideeën in een nieuwe woonomgeving natuurlijk wel wat op je af. Hier in Westerwijtwerd liggen voor ons mooie uitdagingen in het verschiet.’ Was getekend, Mirjam en Peter van Het Huiskamercafé Trankiel in Westerwijtwerd!
Huiskamercafé Trankiel Westerwijtwerd

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69