Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Karel Jansen

Naam: Karel Jansen

Adres, woonplaats: Alter-Postweg, Wittmund (Duitsland).

Leeftijd: 56 jaar

Burgerlijke staat: Ongehuwd.

Beroep: Pensionado, ik ben 100% afgekeurd.

Hobby’s: Auto’s repareren, motoren, mijn boot.

Lievelingsgerecht: Vele soorten vis.

Mooiste film ooit gezien: Daar heb ik meerdere van.

Mooiste sportmoment: Deze was in augustus 1993. Ik liep nog op krukken, dik een half jaar na mijn grote ongeluk waarbij ik een val van 24 meter gemaakt heb. Het was op de skibaan in Harkstede waar ik met ‘ingesteifde’ heup en bovenbeen tegen Peter Bakker zei: ‘Pak mijn pak en slalomski’s effe’.

Hij verklaarde mij voor gek maar ik ging toch omdat ik graag wilde weten of ik dit nog kon. Ik ben drie keer ‘op mijn bek gegaan’ maar daarna lukte het. Na twee rondes was ik kapot en moe maar ik had ook de geestelijke kracht terug om door te vechten en te herstellen van mijn val!

Mooiste Boek: Winnetou, was ook de enige.

Kijkt het liefst naar: Vrouwen, auto’s, motoren, boten en alles om me heen.

Beste popsong aller tijden: I want to break Free van Queen.

Mooiste/succesvolste versiertruc: ‘Je mag ook wel een keer bij mij op bezoek komen. Ook als je pa ontslagen wordt uit het ziekenhuis. Je zal vast niet heel veel bezoek krijgen uit Nederland.’ En zo ontstond mijn huidige relatie.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Zoutkamp, Lauwersoog en vele andere.

Favoriet vakantieland: Voormalig Joegoslavië.

Mooiste stad: Een mooiste heb ik niet, er zijn meerdere.

Favoriete auto: Mijn verkochte Dodge Ram.

Waar heb je spijt van: Nergens van, ik heb geleefd!

Wat zou je ooit nog willen doen: Weer gewoon kunnen lopen zoals vroeger. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Droomvrouw/man: Ik droom niet.

Waar mogen ze je ‘s nachts voor wakker maken: Wat zou je denken…..

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van mijn kinderen.

Dieptepunt: Mijn val van 24 meter op 12-10-1992.

Volgende vluggertjesgast: Dan ga ik voor mijn neef Karlo Jansen.

Wat wil je verder nog kwijt: Alle pijn die ik dagelijks heb zodra ik iets doe……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69