Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Bedrijfsleider Hilda Koenes-Klooster over De Dorpswinkel in Sauwerd

‘Met deze dorpswinkel hebben we een tamelijk unieke voorziening weten te creëren. Ik geloof dat ze in Oostwold nog net iets eerder waren dan wij. Wij worden als een voorbeeldwinkel gezien die bijvoorbeeld door dorpsinwoners uit Drenthe en Overijssel wordt bezocht om inspiratie op te doen. We krijgen de nodige vragen hoe we een en ander voor elkaar hebben gekregen en hoe we de winkel in stand weten te houden.’ Het gaat Hilda Koenes-Klooster prima naar de zin in De Dorpswinkel in Sauwerd!
Hilda Koenes-Klooster

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69