Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Ramon Dijkema

Naam: Ramon Dijkema

Adres, Woonplaats: Warffum

Leeftijd: 22 jaren jong.

Burgerlijke staat: Ongehuwd

Beroep: Ik ga nog naar school om een diploma te halen als junior accountmanager. Mijn beroep zal dan vertegenwoordiger zijn. Een bijbaan heb ik wel, ik ben runner bij Picnic.

Hobby’s: Voetbal en een potje bier in het weekend met de mannen.

Lievelingsgerecht: Dat is toch echt een lekker Hollandse kost: stamppot andijvie met spekkies, een goeie bal gehakt en jus.

Mooiste film ooit gezien: Ik ben persoonlijk meer van de series. The Walking Dead is dan verreweg de beste. Als ik toch een film zou benoemen is dat 8Mile.

Mooiste sportmoment ooit: Ik heb er meerdere. Kampioenschappen in de jeugd met VV Warffum, 4e plek Nederlands Kampioenschappen met VV Winsum en op jonge leeftijd gescout worden door FC Groningen.

Mooiste boek ooit gelezen: Als er iets is wat ik niet ben is dat een boekenwurm. Dus zal ik in dit opzicht maar gaan voor het tactiekbord van de trainert.

Kijkt het liefst naar: Een mooi potje voetbal, zowel langs de lijnen als voor de tv.

Beste popsong aller tijden: Ik heb een hele brede muzieksmaak, zou zo niet één kunnen opnoemen.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Zolang ik vrijgezel ben zou ik zeggen, hier wordt nog aan gewerkt….

Mooiste plekjes van het Hogeland: Sportpark Westervalge en het huis waar mijn bed staat. Je weet wel, het huis naast die van mijn buren.

Favoriet vakantieland: Ik heb nog niet heel veel landen bezocht, kies daarom toch voor Kroatië. Dit omdat ik hier vele jaren de zomervakanties heb mogen spenderen en het hier altijd ontzettend naar mijn zin heb gehad.

Mooiste stad: Van alle steden die ik heb gezien ga ik toch voor Napels. Je zou het niet zeggen vanwege de hoge criminaliteit en de smerige straten maar naarmate je verder en dieper in de stad komt, zie je hoe prachtig het eigenlijk is. Ook dankzij de rijke geschiedenis zijn hier vele mooie bezienswaardigheden. Mij is daar verteld dat door de jaren heen Napels steeds meer opbloeit, dus zal er over een aantal jaren zeker nog eens heen willen!

Favoriete auto: Chevrolet Camaro uit 1968.

Waar heb je spijt van: In plaats van ergens spijt van te hebben leer ik er liever van.

Wat zou je ooit nog willen doen: Een wereldreis maken.

Droomvrouw/man: Zou het niet weten, heb haar nog niet gevonden…..

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Het enige dat mij ‘s nachts wakker mag maken is de rookmelder, laat mij anders maar lekker liggen. Mocht iemand toch mijn hulp nodig hebben, je mag me altijd bellen! Of ik wakker word is een tweede.

Hoogtepunt uit het leven: Ik hoop dat ik dat nog mag meemaken.

Dieptepunt uit het leven: Het verliezen van dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Rune van der Scheer, nieuwsgierig naar wat onze militair te vertellen heeft. Mocht hij niet reageren ligt hij waarschijnlijk nog ergens in zijn schuttersputje.

Wat wil je verder nog kwijt: Kwiepers bedankt! Rune succes!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69