Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation Live 2023

Wat waren we vorig jaar na twee verloren coronajaren weer toe aan een groot Sunsationfeest. En wat was de voorbereidingstijd kort. Maar wat werd het een groot succes! Heel Noord-Groningen keek uit naar dit heerlijk muziekfestijn en streek en masse neer op het festivalterrein nabij Ewsum, even buiten Middelstum. De twee Sunsation-weekenden verliepen op rolletjes en dus staat dit jaar niets de 34e editie in de weg!

Het jaarlijkse Sunsation-aftellen kan weer beginnen dus. Op vrijdag 24 maart gaan we volop los. De stemming en de voorpret zitten er zowel bij de organisatie als de bezoekers heerlijk in. Terecht natuurlijk! Want het mooiste muziekfestival van Noord-Groningen begint direct in stijl en volgens traditie met Sunsation Live: Funky Pianos & DJ Eling.

Funky Pianos

Funky Pianos is dé pianoband en feestspecialist van Nederland. Een live pianoband met een zeer breed muzikaal repertoire waarbij uiteraard volop verzoekjes kunnen worden ingediend. Graag zelfs!

Funky Pianos is een combinatie van ervaren, showrijke pianisten met jarenlange podiumervaring. De twee zingende pianisten, een spectaculair zingende drummer en een charmante zangeres met een dijk van een stem staan garant voor 100% feest. Speciaal voor Sunsation nemen ze ook nog een gitarist en saxofonist mee naar Middelstum. Samen zorgen ze voor een unieke, energieke en muzikale show vol met meezingers, swingende 80’s & 90’s & 00’s hits en de populaire commerciële TOP 40 muziek van nu. Zorg thuis voor een goede warming up en vergeet vooral je dansschoentjes niet!

DJ Eling

De succesformule van de vorig jaren is niet veranderd. Middelstumer icoon DJ Eling is ook dit jaar tijdens Sunsation Live weer te bewonderen. En deze editie met nog meer ervaring en een vollere feesthitkoffer dan ooit, dat belooft wat! De man die in 1998 op 12-jarige leeftijd als Sunsationvrijwilliger begon met het bijvullen van muntjes in de kassawagen neemt tegenwoordig de hele programmering van Sunsation op zijn brede schouders.

Op 24 maart laat de multifunctionele en jongste Zuidhof-telg zich op een andere manier gelden. Als Sunsation Live-DJ kan hij zich weer helemaal uitleven. Inmiddels is hij als DJ het visitekaartje van diverse populaire uitgaansgelegenheden in binnen- en buitenland waar hij vaak avond aan avond volle zalen trekt.

Maar vrijdag 24 maart 2023 staat zijn agenda al enige maanden geblokt en kunnen de bezoekers van Sunsation dus van hem genieten, tussen de mooie pianoklanken door! De klassieke oneliners zullen ongetwijfeld regelmatig door de feesttent schallen en knallen. Een heerlijke thuiswedstrijd dus.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69