Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation 2023, De Klimaatgroep Hollandse Avond

Het eerste Sunsationweekend wordt zaterdag 25 maart vervolgd met de Hollandse Avond. Mede mogelijk gemaakt door Klimaatgroep Holland. Een prachtig vervolg natuurlijk. Deze avond heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De afgelopen twee edities was dit evenement zelfs stijf uitverkocht!

Het is dus zaak om tijdig kaarten te kopen want op de voorverkoopdag liep het al storm. Ook niet zo verwonderlijk door de heerlijke programmering van de 34e editie van Sunsation waarbij met de komst van rasartiest Jannes een lang gekoesterde droom uitkomt. Tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond wordt wederom gebruik gemaakt van twee podia in twee verschillende tenten: DJ Roy’s Donderende Mainstage en Maarten’s Feestpaleis.

Roy’s Donderende Mainstage:

John West

Als de term ‘the hardest working man in showbusiness’ nu zou moeten worden toegekend, zou John West kans maken op die geuzennaam. De Haagse zanger heeft zich, sinds hij in 2006 op zijn 18e verjaardag de microfoon oppakte, langzaam maar zeker ontwikkeld tot een gevestigde naam binnen het Nederlandstalige muziekgenre.

In de afgelopen jaren heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als ‘Jouw blik’, ‘Wit Zwart’, ‘Lekkerding’ en ‘Nee ik rij niet meer’, weet hij telkens weer zijn fans te verrassen. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft. En daarom debuteert hij tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond op Roy’s Donderende Mainstage!

Jeffrey Heesen

Even terug in de tijd: Het is 2015 en ineens is hij daar! Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is. Jeffrey drukt meteen zijn stempel door zijn eigen koers te varen met eigen muziek waarmee hij het publiek positief weet te verrassen.

In 2020 scoort Heesen samen met Brace dé zomerhit van 2020 met de track ‘Van Mij Alleen’! Een jaar later wordt deze bekroond met de gouden status. De lente is in 2022 amper begonnen maar Jeffrey Heesen heeft zijn zomerse track alweer uit! Eentje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten maar waar je automatisch zin krijgt om te dansen. ‘Bailando’ is de titel van zijn single waarin hij het typische zomerliefde gevoel bezingt. En dat zonnige gevoel zal hij vast meegeven aan het Sunsationpubliek!

Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feestartiest van de Nederlandse showbusiness. Het is maar dat u het weet! Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube en is door het Brabantse publiek verkozen tot beste carnavalsplaat van 2016. Elk jaar brengt Jack een nieuwe rammer van een feesthit uit en nu is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Jack is niet vies van een feestje, dus is het niet meer dan logisch dat hij op 25 maart naar de Klimaatgroep Hollandse Avond komt om op Roy’s Donderende Mainstage de hut te verbouwen.

Jannes

Met al 16 studioalbums op zijn conto, gaat Jannes de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten van Nederland. Het specifieke geluid van Jannes kennen zijn fans maar al te goed. Lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en soms een tikje melancholisch.

Met de komst van Jannes gaat een lang gekoesterde Sunsationwens in vervulling. Want de verzoekjes om de komst van deze volkszanger bleven jaarlijks binnenstromen. Jannes is een man van het volk. Het schoolvoorbeeld van een artiest die groot geworden is door volledig zichzelf te blijven. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’. Maar de koning is niet verheven boven zijn onderdanen. ‘Bij mij is niemand een VIP’, aldus Jannes. ‘Iedereen is gelijk. We doen dit met zijn allen.’

Jannes draait inmiddels al jaren mee en is één van de grootste volkszangers van ons land. Op Sunsation stond hij echter nog nooit. Maar daar gaat verandering in komen: zaterdag 25 maart staat Jannes op Roy’s Donderende Mainstage tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond!

DJ Roy

Hij maakte de opmars van de Klimaatgroep Hollandse Avond van dichtbij mee en kent Middelstum inmiddels als zijn broekzak. Hij sierde in 2019 de voorverkoopdag op met zijn aanwezigheid en maakte diverse promo’s voor dit prachtig muziekfestijn. De coronaperiode bracht hem een carrièreswitch richting de zorg maar voor Sunsation werden de agenda’s als vanouds gefinetuned met als gevolg dat DJ Roy Keuter dit jaar het publiek op magnifieke wijze door de Donderende Mainstage leidt. En dat al voor de 13e keer!

Dat DJ Roy één van de meest geboekte, beste en meest gerespecteerde DJ’s van Nederland is, hoef je de bezoekers van Sunsation allang niet meer uit te leggen. Want hoe zat het ook al weer? DJ Roy loves Sunsation, Sunsation loves DJ Roy.

Maarten’s Feestpaleis.

De Alpenzusjes

Chantal en Kirsten zijn twee feestnummers die ervan houden om samen de tent op z’n kop te zetten en er een feest van te maken. Niks is te gek, met hun feestmuziek maken ze het publiek ‘Helemaal Dol’! Hun eerste hit ‘Naar voren, naar achter’, uitgebracht in 2011, is tot op de dag van vandaag één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de ‘Jungledans’ die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle ‘Hutje op de Hei’. Na de hit ’Kontebonke’ wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer: ‘Hoemparapapa!’

In 2016, 2017, 2018 en 2019 volgen de hits elkaar in hoog tempo op. Van ‘Macho Hans’ tot ‘Haka’ en van ‘Klumpe Stumper’ tot ‘Springwals’, de dames staan altijd in de hoogste versnelling. Begin dit jaar is hun tweede album ‘Proost’ uitgekomen. Zing mee met de hits. Want als De Alpenzusjes naar Sunsation komen… wordt het een feest om van te dromen!

Dikdakkers

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de Dikdakkers. Optredens van de Dikdakkers zijn 100% feestgarantie inclusief de nodige interactie met het publiek. De megahits Cowboys & Indianen en Het Vliegerlied zijn slechts een kleine greep uit het repertoire.

Tijdens het EK en WK voetbal treden de Dikdakkers in het binnen- en buitenland op voor duizenden Oranjefans. Niet voor niets zijn de Dikdakkers tijdens deze evenementen de meest geboekte feestact. Deze keer vindt het ultieme Oranjefeest echter plaats in de Sunsation feesttent!

Lawineboys

De Lawineboys wordt gevormd door Koen en Addie. Sinds 2001 zijn ze een niet meer weg te denken feestduo. Inmiddels hebben ze 4 Awards voor Beste Feestact en twee Gouden Platen op zak. Dat kan ook niet anders want hun repertoire is niet gering. Hits als: ‘Sex Met Die Kale’, ‘Joost’, ‘Lawinesong’ en ‘Zuipen’ komen nog steeds op ieder feest voorbij.

Een optreden van de Lawineboys is een echte feestexplosie. In hoog tempo volgen de hits elkaar op. Stilstaan is onmogelijk. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het springen. En dat zal in Maarten’s Feestpaleis ongetwijfeld niet anders zijn!

Feest DJ Maarten

Vorig jaar werd Feest DJ Maarten als een verloren zoon onthaald in zijn eigen Bierstube! En dit jaar wegens een meer dan groot succes geprolongeerd. Nog zo’n artiest die we eigenlijk niet meer hoeven voor te stellen. Want hij is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten.

Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, Maarten zorgt voor een kolderieke show waar de vonken van af spatten en springt en zingt als vanouds over het hele festivalterrein!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69