Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Francis van der Kamp wil zich vanuit het Hogeland als VVD-Statenlid inzetten voor Groningen

‘Ik wil dat mijn stem de ruimte krijgt om gehoord te worden. Mijn wens is de menselijke maat in het beleid terug te krijgen en samenwerking te vinden. Er zijn zoveel mensen met zoveel goede ideeën. En tot slot nog een welgemeende tip: Verdiep je in de politiek. Bemoei je er mee, kom een keer langs bij een ledenbijeenkomst. Blijf niet aan de zijlijn staan te roepen en commentaar leveren, maar steek van binnenuit daadwerkelijk de handen uit de mouwen voor een betere leefomgeving!’ Was getekend, Francis van der Kamp!
Francis van der Kamp

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69