Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Camperverhuur Westerwijtwerd, Gerlof en Janine Wiersum

‘Of u nu een luxe camper huurt voor een spontaan weekje weg met vrienden of u wilt met z’n tweeën er op uit, het kan allemaal. U huurt al een camper vanaf een minimum van 7 dagen. Het huren van een camper bij Camperverhuur Westerwijtwerd betekent genieten van een ongestoorde en onbezorgde vakantie. Neem geen risico, maar kies voor kwaliteit en huur een nieuwe camper. Wij verhuren het topmerk Chausson, wat garant staat voor veel vakantievreugde!’ Was getekend, Gerlof en Janine Wiersum van Camperverhuur Westerwijtwerd!
Camperverhuur Westerwijtwerd

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69