Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Camperverhuur Westerwijtwerd, Gerlof en Janine Wiersum

Gerlof en Janine Wiersum ken ik nog uit de periode dat ik samen met mijn partner begeleider was bij het meidenteam van de VV Middelstum in de tijd dat ‘onze meiden’ hier wekelijks hun trainingen en wedstrijden speelden. En natuurlijk door de diensten van Wiersum Transport (www.wiersumtransport.nl). Maar de laatste jaren gebeuren er steeds meer mooie dingen aan de Dorpsweg in Westerwijtwerd. Dezelfde weg als waar ik in 1972 geboren ben. En op deze prachtige plek op nummer 34 met uitzicht op de toren en de mooie molen mocht ik onlangs even op de koffie komen.

Eerst was daar al een heuse camperplaats, inclusief winkel, waar gedurende de lente- en zomerperiode regelmatig meerdere campergasten gelijktijdig hun rust vinden. Soms zelfs met meer dan 10 tegelijk. Een prachtig gezicht. En in de bijbehorende winkel‘t Schoapje kan van alles gekocht worden. Van schapenvachten tot woonaccessoires.

‘Kom gerust eens langs om te kijken’, zo nodigde Gerlof mij dus onlangs uit. En ik keek vervolgens mijn ogen uit. Meer weten over Camperplaats Westerwijtwerd? Klik dan gerust even op www.camperplaatswesterwijtwerd.nl. De winkel is op afspraak geopend en als Janine een dagdeel over heeft. Volg hiervoor www.facebook.com/schoap.je.

En naast een mooie rustige camperplek biedt de familie Wiersum u sinds 2022 ook de kans om zelf een camper te huren. De keuze is reuze want er valt maar liefst uit vier nieuwe en luxe campers te kiezen. Wanneer een camper voor langere tijd gehuurd wordt dan kunt u ook nog eens profiteren van heerlijke kortingen. En van de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van Camperplaats Westerwijtwerd. Plus natuurlijk de verzekering van 24/7 hulp bij pech.

Of zoals de website www.camperverhuurwesterwijtwerd.nl het zo mooi aangeeft: ‘Of u nu een luxe camper huurt voor een spontaan weekje weg met vrienden of u wilt met z’n tweeën er op uit, het kan allemaal. U huurt al een camper vanaf een minimum van 7 dagen. Het huren van een camper bij Camperverhuur Westerwijtwerd betekent genieten van een ongestoorde en onbezorgde vakantie. Neem geen risico, maar kies voor kwaliteit. Wij verhuren nieuwe, exclusieve campers met verschillende indelingen. Zoekt u een hele luxe camper dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat u de camper huurt die bij u en uw vakantieplannen past. Wat weer garant staat voor veel vakantievreugde!’

Nieuwsgierig geworden? Prima natuurlijk en hierbij de contactgegevens: info@camperverhuurwesterwijtwerd.nl of bel 06-27825066. De camperplaats is ook te volgen op Facebook. Een prima manier om alvast in de camperstemming te komen….. https://www.facebook.com/camperplaats.westerwijtwerd.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69