Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Pé Langen, ‘Puun ruum’r, oal iez’r boer, roadslid, andeloar in vrumde zoaken, veuruutkieker, musiekfriek’

‘Van verveling is absoluut geen sprake. Helemaal in de wetenschap dat ik politiek gezien nog steeds actief ben. Tegenwoordig voor de partij VUK die ik in 2014 na een tussentijds uitstapje naar Hoogezand opgericht heb. Dat gaf destijds wel wat problemen bij de Kiesraad omdat het te veel op het Engelse fuck zou lijken. Dit werd zelfs voorpaginanieuws bij De Telegraaf en leidde tot de komst van Rutger Castricum van GeenStijl. Wat een gedoe eigenlijk om een naam. ‘Woar moak je je druk om?!’ Of, in het Engels gesteld, ‘What’s in a name?!’.’ De volgens Wikipedia omstreden politicus Pé Langen is nog steeds op vele fronten alle dagen in de weer.
Pé Langen

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69