Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sensationeel nieuws uit het Hoge Noorden

Op 18 februari 2013 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Dat was destijds voorpaginanieuws in een regionaal krantje. Wat nu zoiets inhoudt dat Bert Koster Internetcolumnist en Tekstschrijver vandaag officieel tien jaar bestaat. Wie toen had voorspeld dat ik alle dagen voor mijn eigen website zou schrijven had ik voor gek verklaard. Maar dat is meer dan gelukt. Super bedankt lezers, adverteerders, interviewgasten, gastcolumnisten, opdrachtgevers, Cv55-leden en iedereen die de onderneming een warm hart toedraagt. Waar zou ik zonder u geweest zijn? Niet daar waar ik nu ben in elk geval, werkdankbaar en blij. Vandaag maar even extra genieten en dan snel weer over tot de orde van de dag!
Tienjarig bestaan!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69