Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Simon Cageling doceert, doseert, managet en ademt voetbal bij FC Groningen en Velocitas!

‘En die samenwerking met de FC beviel wederzijds zo goed dat ik er ben blijven hangen. Het was in de tijd dat Hans Nijland nog algemeen directeur was bij de club. De ‘Trainen als een prof’-clinics werden geïntegreerd in de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en na eerst projectleider te zijn geweest ben ik sinds twee jaar als Manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan de club verbonden. Een meer dan fulltime functie waar ik veel plezier aan beleef.’ Simon Cageling hoeft zich absoluut niet te vervelen!
Simon Cageling

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69