Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Giovanny Hovius

Naam: Giovanny Hovius

Adres, Woonplaats: Wilhelminastraat, Leens

Leeftijd: 23

Burgerlijke staat: Samenwonend met mijn vader, moeder en broertje…

Beroep: Barbier bij Amoeri Luxury in Groningen.

Hobby’s: Ik speel zaalvoetbal bij PKC 83/Team Carre, verder is mijn grote hobby toch het bezoeken van zowel thuis- als uitwedstrijden van PSV. Ik spaar ook gedragen wedstrijdshirts van de spelers en daar zit ook veel tijd in. Feestjes en evenementen met vrienden en familie zijn ook erg belangrijk voor mij.

Lievelingsgerecht: Aardappelen & bloemkool met rollade en een groente-sausje. Dit is het lekkerst als mijn vader het maakt.

Mooiste film ooit gezien: The Shawshank Redemption, ook vind ik de film Scarface met Al Pacino steengoed.

Mooiste sportmoment ooit: Het kampioenschap van PSV op 8 mei 2016. Op de laatste speeldag speelde onze rivaal 1-1 tegen De Graafschap waardoor PSV de titel pakte in Zwolle. Vorig jaar was ik ook bij de bekerfinale in De Kuip toen Cody Gakpo ons de winst bezorgde. Mooie momenten!

Mooiste boek ooit gelezen: Ik lees niet vaak maar de autobiografieën van Badr Hari en Zlatan Ibrahimovic vond ik wel echt goed.

Kijkt het liefst naar: Wedstrijden van PSV of een goeie pot zaalvoetbal. Op tv naar WK Darts of Rondo met o.a. Ruud Gullit als analist.

Beste popsong aller tijden: Pff, lastig….. Beukertjes uit de jaren negentig wellicht. O.a. van Corona en Alice. Dit klinkt altijd goed!

Mooiste/succesvolste versiertruc: Met een biertje op gaat het wat makkelijker….

Mooiste plekjes van het Hogeland: Ondanks de staat waar het veld in verkeert moet ik zeggen: het hoofdveld van FC LEO. Daar heb ik vroeger de meeste tijd doorbracht met jeugdvriend Robin Werkman…..

Favoriet vakantieland: Turkije maar wil graag nog naar Marokko.

Mooiste stad: Eindhoven

Favoriete auto: Mercedes GT63 AMG

Waar heb je spijt van: Ik heb niet echt ergens spijt van…..

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik wil graag naar een Europese wedstrijd van PSV. En dat gaan Milan en ik doen in Sevilla op 16 februari. Verder wil ik ooit Messi nog eens live zien spelen.

Droomvrouw/man: Rose Bertram maar van Chantal Janzen krijg ik ook kriebels in de buik, haha.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Ik ben een slaapkop, laat mij maar slapen!

Hoogtepunt uit het leven: De vakantie samen met mijn broertje en tevens beste vriend Milan afgelopen zomer. Ook mijn debuut-goal voor PKC 83’ in de uitwedstrijd in Nijmegen (eerste divisie) was een mooi moment.

Dieptepunt uit het leven: Het verliezen van dierbaren uit de familie of vriendenkring. Ook dieren verliezen is moeilijk.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Mijn grote vriend Serge Martini, ik ken hem al mijn hele leven. Hij beleeft voetbal op dezelfde manier als dat ik doe.

Wat wil je verder nog kwijt: Bedankt Milan voor de nominatie!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69