Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

In het Zicht Optiek Uithuizen, Robin Weijenberg en Boukje Miske

Mijn allereerste kennismaking met Robin Weijenberg en Boukje Miske was medio 2021 toen ik ze voor de Omloop van Bedum-krant mocht interviewen. Het werd een prettig gesprek met deze jonge, enthousiaste en ambitieuze ondernemers. Toen heette hun zaak nog In ’t Veen Optiek, inmiddels is de naam veranderd in In het Zicht Optiek, gevestigd aan de Hoofdstraat West 38 in Uithuizen.

Een optiek met meerwaarde want naast oogmetingen en de verkoop van (design)brillen, zonnebrillen, monturen en contactlenzen bieden ze ook uitgebreide oogzorg, uitgevoerd door optometrist Robin zelf! In het Zicht Optiek is het adres dus in de omgeving voor alles wat met ogen en oogzorg van doen heeft!

Over het hoe en waarom valt ook van alles op hun fraaie website te lezen: ‘Bij In het Zicht Optiek adviseren we over alle klachten of problemen rondom uw ogen. Heeft u een vraag over de gezondheid van uw ogen? Dan helpen we u graag in Uithuizen. Dit doen we in een ontspannen sfeer waarin we de tijd nemen voor u. Het is namelijk belangrijk om de gezondheid van uw ogen goed in de gaten te houden, zodat we problemen vroegtijdig ontdekken en behandelen.

Bij In het Zicht Optiek vindt u een uitgebreid assortiment aan dames-, heren- en kinderbrillen. Naast de deskundige oogmetingen en contactlensaanpassingen zijn onze medewerkers goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van monturenzonnebrillen en brillenglazen.

De oogzorg wordt bij In het Zicht Optiek uitgevoerd door onze optometrist. In de winkel beschikken wij over de modernste apparatuur, zodat we alle noodzakelijke (oog)zorg kunnen leveren. Een absolute meerwaarde wat ons betreft! Dankzij deze apparatuur en kennis voeren wij ook rijbewijskeuringen uit. Op naar Uithuizen dus voor deskundig oogadvies, een nieuwe bril, nieuwe contactlenzen of een rijbewijskeuring. Maar ook voor (kleine) (bril)reparaties bent u van harte welkom bij In het Zicht Optiek!’

Contactgegeven: 0595-431344 of info@inhetzichtoptiek.nl. En klik voor meer informatie gerust door naar www.inhetzichtoptiek.nl. In het Zicht Optiek is ook te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/Inhetzichtoptiek.

Babbelen met Robin en Boukje

En wilt u meer weten over de beginjaren van In het Zicht Optiek en hoe het allemaal ontstaan is? Klik dan gerust even op deze link: https://bert-koster.nl/2021/08/07/robin-weijenberg-voegt-specialistische-oogzorg-toe-aan-in-t-veen-optiek-uithuizen/.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69