Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Long Covid-ervaringsdeskundige Justine Werk helpt haar lotgenoten graag verder!

‘We leven tegenwoordig in een zeer hectische tijd met een hoge maatschappelijke druk. Dat leidt tot overprikkeling van het brein waardoor veel uiteenlopende klachten ontstaan zoals slaapgebrek, stress, paniek en oververmoeidheid. Ik heb als ervaringsdeskundige, en doordat ik mij oprecht interesseerde naar de achtergronden van waaruit klachten ontstaan, de kracht gevonden om hiermee te dealen en de weg naar herstel in te slaan. Met die opgedane kennis en ervaring kan ik met Beter Coaching anderen verder kan helpen.’ Was getekend, long Covid-ervaringsdeskundige Justine Werk!
Justine Werk

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69