Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zo zie ik een kerstkaart het liefst!, deel II

Vorig jaar plaatste ik rond kerst de kerstkaart van broer Jur. Gespannen keek ik dit jaar op de zaterdag voor kerst in de brievenbus met de prangende nieuwsgierigheid of hij nog de inspiratie had gevonden voor weer zo’n hilarisch kaartje vol met ironie en actualiteit. De enveloppe geadresseerd aan ‘Dusty’s home, p/a Berkenlaan 5’ viel natuurlijk direct op.

En wederom werd de achterkant van een kaartje helemaal volgeschreven in een ongeëvenaard schoonschrift. Uiteraard weet niet iedereen de achtergronden van dit verhaal helemaal van A tot Z maar de inhoud was weer te mooi om hem niet te plaatsen. Inclusief de foto’s van de voor- en achterkant van de kaartjes erbij geplaatst. Mijn dag was weer goed…..

‘Ja, ik ben het echt. Dusty met een try-out nieuwe look! Omdat beide baasjes vorig jaar nog genoegen namen met één (trouw)ring, dit jaar kochten ze een 4-rings(Audi)car. Vandaar mijn nieuwe look met zwarte ringen om m’n snoet om in de pas te blijven lopen. Onder ons gezegd; beter inside pissing out dan outside pissing in: Niet alleen werd baasje verbazingwekkend snel 50 jaar, dat deed ook zijn omvang. Auto werd daar op aangepast. Maar je hebt het niet van mij!

Vrouwtje scheurt met veel gemak door heel het Noordenland want ze heeft nu een nieuwe functie elders. Bijna niemand weet waar. Soms past ze op wel 1 klant! ‘Had ik die nog maar’, dacht Sywert. Mark Rutte houdt ook van dieren; gaf zijn gastoeslag aan de egelopvang. Ga ik, Dusty, de egels niet verre te boven? Vertrouw erop dat m’n baasje 2 x €190,- in mijn nieuwe outlook investeert. Kunnen we in 2023 afgetraind en superslank investeren in een afvalplan die Olympische proporties blijvend garanderen. En die vlag heeft nog meer ringen ook.

Begonnen we dit jaar met een oproep aan John de M., we gaan het jaar uit met: Beste Bert, het ligt niet aan de honden! En excuses worden pas na 150 jaar gemaakt! Mooie feestdagen en een fit 2023!

Jurrie (slechts 74 kg.)’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69