Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Herfstfair in Middelstum inclusief Return of The Legends!

Negen Middelstumer ondernemers slaan zaterdag a.s. de handen ineen tijdens de Herfstfair in Op ‘t Houkje in de Hoeksteenkerk in Middelstum. ‘Met een knipoog naar de december (feest)maand’, zo staat er op de flyer te lezen. Het is een prachtige mix tussen oudgedienden en kersverse ondernemers, zo blijkt.

Waarbij oude tijden plotsklaps herleven. Want Renate blaast dankzij modeflitsen om 11.00 en 14.00 uur Twinset Fashion nog eenmaal nieuw leven in. En het voormalig kostersechtpaar Gerhard en Annemiek Jansma nemen met dezelfde gastvrijheid en enthousiasme als altijd de catering voor hun rekening tussen 10.00 en 16.30 uur. Een hapje en een drankje zijn dus gewaarborgd.

Drogist(erij) Marja heeft als overbuurvrouw van de Hoeksteenkerk een thuiswedstrijd. Martin en Lammy van Koozaa hebben mooie huidverzorgingsactiepakketten samengesteld. VOF Steendam heeft vast mooie en lekkere dierenaccessoires en –voer in de aanbieding. Martjes Markt is al jarenlang een gevestigde naam in de omgeving. Maar voor Schoonheidssalon Loes, Theehuis Mendels, ‘Net eem aans bie Janneke’ en Misty Nails by Janine is dit een mooie manier om Middelstum en omgeving nog bekender te laten maken met hun producten en diensten. Dat smaakt nu al naar meer toch?

Dus mocht de agenda het zaterdag 26 november enigszins toelaten, dan op naar Middelstum hoor. Want wie wil nu niet voor het zingen met zangzaad van Steendam de kerk uit met een tas vol lekkers of met een schoonheidsbehandeling inclusief vers gelakte nagels en dat alles met een heerlijk vleugje nostalgie?!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69