Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Ietse Veenwijk

Naam: Ietse Veenwijk       

Adres, Woonplaats: De Klief 8, Grijpskerk 

Leeftijd: 31 

Burgerlijke staat: Gehuwd met Desirée. 

Beroep: Begeleider gehandicaptenzorg. 

Hobby’s: Volleybal, fietsen, sport & series kijken en gezelligheid. 

Lievelingsgerecht: Spareribs, het liefst van Andre Dokter. 

Mooiste film ooit gezien: The Green Mile. 

Mooiste sportmoment ooit: Een persoonlijk mooi sportmoment vind ik mijn voetbaldebuut in FC Leo 1. Ik viel bij een 0-6 achterstand in en had bij mijn eerste actie al bijna een gele kaart te pakken. Sindsdien ben ik ook nooit weer gevraagd om mee te gaan met het eerste elftal. Tegenwoordig speel ik (bijna) wekelijks in heren 1 van Merna. Volleybal ligt me blijkbaar iets beter dan voetbal, haha. 

Mooiste boek ooit gelezen: Lezen doe ik niet zoveel, vroeger las ik vaak snelle Jelles’. Op latere leeftijd heb ik veel boeken van ‘Baantjer’ gelezen. Maar wat nou precies het mooiste boek is geweest, durf ik niet te zeggen. 

Kijkt het liefst naar: Voren, dat is ook het makkelijkste. Maar qua tv-gerelateerde onderwerpen; sport (voetbal, volleybal, wielrennen), actieseries, politie-/ziekenhuisseries en series als ‘Suits’ of ‘The Blacklist’. Mocht iemand nog aanraders hebben, laat het me weten!   

Beste popsong aller tijden: I’m Gonna Be van The Proclaimer. 

Mooiste/succesvolste versiertruc: Hé, ken ik jou niet ergens van? 

Mooiste plekjes van het Hogeland: Lauwersoog is een prachtige plek, maar ook de omgeving van Noordpolderzijl is een mooi plekje om onder andere te fietsen. Verder is in de toekomst Westerlaagte 44 in Leens een prachtige plek, daar gaat ons nieuwe huis gebouwd worden.

Favoriet vakantieland: Spanje

Mooiste stad: Groningen

Favoriete auto: Audi is een goed en mooi automerk voor hedendaagse auto’s maar ik vind veel oldtimers eigenlijk veel meer auto. Daarin heeft een bepaald merk niet echt een voorkeur, maar auto’s uit de jaren 50/60/70; prachtig!

Waar heb je spijt van: Van dingen die ik wel had moeten doen en ik niet heb gedaan.

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik zou nog heel graag eens terug gaan naar Zuid-Afrika en Swaziland. Ik heb hier in 2013 ontwikkelingswerk gedaan voor 3 maanden en ik zou dit heel graag nog eens willen doen. Daarnaast heb ik dit jaar de Alpe d’Huzes gefietst. Dit was een hele heftige maar hele mooie ervaring die ik ook zeker nog eens wil gaan meemaken.

Droomvrouw/man: Hier moet ik wel Desirée zeggen, al vind ik Jutta Leerdam en Romee Strijd ook wel 2 mooie dames om te zien.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Het liefst gewoon niet, maar als ze me wakker maken laat er dan op zijn minst een feestje zijn!

Hoogtepunt uit het leven: Echt 1 uitgesproken hoogtepunt noemen vind ik lastig. Er zijn veel mooie dingen die ik op kan noemen, zoals meedoen met Lingo, dat was erg leuk. Maar als ik kijk naar mijn trouwdag was dat ook erg leuk en geslaagd. En ja, ik sta nog steeds achter die keuze! Maar ook mijn reis naar Zuid-Afrika zoals eerder genoemd is iets om te onthouden.

Dieptepunt uit het leven: Verlies van (vaak veel te jonge) dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Oene Veenwijk, omdat ik erg benieuwd ben naar wie zijn droomvrouw is.

Wat wil je verder nog kwijt: Bedankt Kor, dat ik je 2e keus mocht zijn. Wel laf van Sven Halma dat hij verzaakte deze vluggertjes in te vullen. Maar ja, Sven is natuurlijk ook niet zo vlug….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69