Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nieuws van Daan, glasvezelloog DELTA Netwerk

Beste lezer, aangenaam!

Ik ben Daan en actief als glasvezelloog bij DELTA Netwerk. Ik heb goed nieuws. Net als de andere inwoners van Appingedam, Delfzijl en Farmsum kunnen ook de inwoners van Borgsweer, Meedhuizen, Termunten, Termunterzijl, Wagenborgen, Woldendorp, Bierum, Godlinze, Holwierde, Krewerd, Losdorp, Spijk, Eenum, Garrelsweer, Garsthuizen, Huizinge, Leermens, Middelstum, Oosterwijtwerd, Startenhuizen, Stedum, Toornwerd, Westerwijtwerd, Wirdum, Zeerijp, Zijldijk en Westeremden straks gebruik maken van gigasnel en stabiel internet via glasvezel.

Zo zijn straks ook deze dorpen klaar voor de toekomst. Mijn collega’s van DELTA Netwerk leggen dit supersnelle netwerk kosteloos aan naar jouw woning en nee: er zijn geen verplichtingen aan verbonden. In deze 3-wekelijkse column beantwoord ik graag jouw vragen. Heb je een vraag? Mail deze dan naar gemeente-eemsdelta@deltafiber.nl.

Waarom zou ik moeten kiezen voor een glasvezelaansluiting in mijn huis?
Snel en stabiel internet wordt steeds belangrijker. Denk maar eens aan thuiswerken, studeren, online winkelen, interactieve tv kijken, gamen, medische of mentale zorg op afstand, het beveiligen van jouw huis of het bedienen van apparaten via apps en wifi: er kan al van alles via internet. En dat wordt alleen maar meer. Aansluiting op een glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk maakt jouw woning klaar voor de toekomst. En even tussen ons… Wist je dat je woning hierdoor ook meer waard wordt?

Ben ik verplicht om de glasvezelaansluiting in mijn woning te laten plaatsen?
Nee, het is niet verplicht. Maar je bent wel op de toekomst voorbereid met dit gratis glasvezelkastje in je woning. Je kunt dan op elk moment, wanneer je dat wilt, eenvoudig overstappen naar glasvezel door een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders.

Betaal ik voor mijn glasvezelaansluiting?

Nee. Mijn collega’s zorgen op dit moment geheel gratis en vrijblijvend voor een glasvezelaansluiting in jouw woning. Kies je nu niet voor de plaatsing van dit kleine kastje, houd dan rekening met zowel aanleg- als aansluitkosten à € 650,- als je later beslist wel glasvezel te nemen.

Hoe regel ik deze gratis glasvezelaansluiting?
Mijn collega’s komen bij jou aan de deur om toestemming te vragen en samen de locatie te bepalen van het kastje in je woning. Dat is meestal in de meterkast. Heb je mijn collega’s gemist of zijn ze nog niet geweest? Dan kun je ook een afspraak maken op het moment dat het jou uitkomt. Neem telefonisch contact op via 079 30 303 72. We zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur. Mailen naar glasvezelafspraak@deltafibernetwerk.nl kan ook!

Heb je een andere vraag?
Ook ben je welkom bij ons Glasvezel Informatiepunt aan de Landstraat 16 in Delfzijl of aan de Dijkstraat 53 in Appingedam, van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Onze glasvezeladviseurs André en Raymond verwelkomen je graag met koffie of thee! Natuurlijk kun je ook kijken op deltanetwerk.nl. Of bezoek deze week één van onze informatieavonden in de buurt, zie de opsomming hieronder. Check voor meer informatie https://www.deltanetwerk.nl/eemsdelta-noord-west

  • Maandag 24 oktober, De Moarstee aan de D. Triezenbergstraat 32 in Stedum
  • Dinsdag 25 oktober, Eetcafé de Boerderij aan de Schoolweg 2 in Oosterwijtwerd
  • Donderdag 27 oktober, Hippolytushoes aan de Hippolytushof 1 in Middelstum

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69