Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Bob Heidema, monteur, vertegenwoordig en zanger en gitarist bij de Stroatklinkers

‘Ons muzikale leven veranderde toen ik met een dorpsgenoot besloot om mee te doen aan een wedstrijd waarbij Groninger liedjes centraal stonden. Jochem Meijer werd terecht eerste maar wij legden verrassend beslag op de tweede plek. Toen we vervolgens de kans kregen om bij Okkie Smit in een RTV Noord uitzending op te treden, zijn we flink aan het repeteren geslagen. Mijn broertje werd aan de band toegevoegd en zo ontstond halverwege de jaren tachtig de band de Stroatklinkers.’ Was getekend, Bob Heidema!
Bob Heidema

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69