Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Bert Krol over Makelaardij Klavertje Vier uit Leens!

‘Ik heb destijds gewoon een oude fietskaart gepakt en daarin met een stift alle makelaarskantoren in de provincie Groningen gemarkeerd. In de omgeving van Leens bleek een witte vlek. Ik kende het gebied vanuit mijn jeugdjaren in Grijpskerk en van vroegere fietstochten en was toen al onder de indruk van hoe mooi het er is. Toen bleek dat een makelaar er goede kans had om te slagen, heb ik voor Leens gekozen.’ En van die beslissing heeft Bert Krol van Makelaardij Klavertje Vier nog geen seconde spijt gehad!
Makelaar Bert Krol

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69