Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Olger Jonker

Naam: Olger Jonker

Adres, Woonplaats: Op dit moment woon ik in Stedum. Normaal gesproken woon ik in Bedum. door aardbevingschade moesten we echter tijdelijk uit onze woning. Overigens zijn we druk  op zoek naar een woning in de oude gemeente Kloosterburen. Dus mocht iemand nog een mooie woning in de aanbieding hebben?

Leeftijd: 25 jaar

Burgerlijke staat: Ongehuwd maar al meer dan 7 jaar bij Anouk.

Beroep: –

Hobby’s: Ik vind veel dingen leuk om te doen. Ik voetbal zelf in het 1e elftal van VV Kloosterburen. Daarnaast ben ik trainer/coach bij dames 1 van de Eenrum Kloosterburen Combinatie. Dit doe ik samen met Jasper Dijkstra. Verder ben ik nog bestuurslid van VV Kloosterburen, dit doe ik inmiddels alweer 5 jaar. Ook ben ik veel en graag in de sportschool te vinden.

Lievelingsgerecht: Aardappelen met wat jus, rodekool en een gehaktbal.

Mooiste film ooit gezien: Tja.. ik ben niet echt een filmliefhebber. Als ik al een film kijk dan is het eentje met wat actie.

Mooiste sportmoment ooit: Het wereldkampioenschap van Max Verstappen vond ik een heel erg mooi moment. Daarnaast kan ik ook genieten van kleine sportmomenten. Een speelster die een goed debuut maakt bijvoorbeeld. Of dat een team een erg mooie “teamgoal” maakt. Dit zijn de kleine momenten waar ik ook erg van kan genieten.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik lees twee boeken per jaar. Dit speelt zich altijd af tijdens mijn vakantie omdat ik mij anders begin te vervelen op het strand of bij het zwembad. Afgelopen vakantie las ik de volgende twee boeken: “De Kooi” en “De beller op lijn 4″.

Kijkt het liefst naar: Sport

Beste popsong aller tijden: Alle 13 Jaanke – Witte eend

Mooiste/succesvolste versiertruc: Gewoon jezelf blijven.

Mooiste plekjes van het Hogeland: De sportvelden in Kloosterburen.

Favoriet vakantieland: Curaçao of Griekenland.

Mooiste stad: Groningen.

Favoriete auto: Audi SQ7

Waar heb je spijt van: Misschien had ik mijn HAVO (goed) moeten afmaken. Op dat moment had ik wat anders in de kop.

Wat zou je ooit nog willen doen: Een eigen huis kopen, wat daarna komt dat zien we dan wel weer.

Droomvrouw/man: Dit is een strikvraag. Anouk!

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Winston Gerschtanowitz mag mij wakker maken voor een prijs in de Postcodeloterij. Laat mij anders maar lekker liggen.

Hoogtepunt uit het leven: Elke dag dat je gezond bent.

Dieptepunt uit het leven: Ziekte/overlijden van dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Henk Struiksma. Hij is het derde lid van de staf van dames 1. Daarnaast zit ik met hem in het voetbalteam. We krijgen van hem 2 kratten bier als hij weet te scoren. Ik ben erg benieuwd of hij dit seizoen nog het gevoel heeft om te gaan scoren . Verder zal hij vanaf oktober ook plaatsnemen in het bestuur van de voetbalvereniging.

Wat wil je verder nog kwijt: Bedankt en groetjes.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69