Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Nieuwe trainer bij judovereniging Bushido

Judovereniging Bushido in Middelstum heeft een nieuwe trainer: Karlijn Stapensea. Zij judoot sinds haar achtste en geeft al trainingen vanaf haar vijftiende. Stapensea volgt de opleiding Sport en Bewegen op het Alfa College en is bezig met de opleiding judoleider. Ze heeft veel zin om met de judoka’s bij Bushido aan de slag te gaan.

Karlijn Stapensea: “Het hebben van plezier in bewegen is heel belangrijk. Als ik een leuke les heb gegeven of zelf een leuke training heb gehad dan word ik daar blij van! Dat geeft me energie. Ik vind het verder belangrijk dat iedereen respect heeft voor elkaar. Dit geldt voor op de mat en daar buiten.”

Bushido traint op vrijdag in de Hippolytushal in Middelstum. De trainingen beginnen met de jongste groep (4-6 jaar) om 17.00 uur. Er zijn 5 leeftijdscategorieën. Belangstellenden kunnen sowieso vier keer gratis meetrainen. Als ze lid worden, krijgen ze een gratis pak van de vereniging. Meer informatie is te vinden op www.bushidomiddelstum.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69