Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Toptafeltennis in twee sporthallen op 20 & 21 augustus!

Gesteld dat ik in het weekend van 20 en 21 augustus niet op vakantie zou zijn. Dan zou ik zeker even naar de twee sporthallen gaan, dat ons dorpje rijk is om daar van nationaal en internationaal toptafeltennis te genieten. Je zou je vakantie er bijna voor afzeggen. Helemaal nadat ik eerder deze week dit bericht via de mail ontving:

‘Een van de bijzonderheden is dat zoon en vader De Boer beiden in het Nederlandse (gelegenheids)team zullen gaan spelen. Zoon is 19 jaar en zijn niveau is minimaal vergelijkbaar met het niveau van KlimaatgroepStar Colin Rengers. Vader is de regerend Nederlands kampioen enkelspel. Ik kreeg van iemand de tip dat het een primeur is dat vader en zoon in het Nederlands tafeltennisteam samenspelen.’

Misschien zijn jullie wel in de gelegenheid om zaterdag een bezoek te brengen aan de oude sporthal aan de Coendersweg, thuishaven van Midstars. Daar vindt dan een teamtoernooi plaats. Op zondag wordt er voor het eerst toptafeltennis in de Hippolytushal gespeeld. Ik ben benieuwd of dit naar meer smaakt. Hieronder het officiële, door de tafeltennisvereniging Midstars uitgegeven persbericht.

Persbericht

Middelstum is zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus het middelpunt van de nationale top in het tafeltennis. Op zaterdag wordt het teamtoernooi om de Timmerfabriek Oomkens Cup gespeeld in de thuishal van Klimaatgroep*Stars. Zondag komt de nationale top naar Middelstum voor een internationaal Top20-toernooi.

Teamtoernooi
Het teamtoernooi kent op zaterdag twee topteams uit het Franse Metz, het Nederlands ‘Team NL’ en daarnaast Klimaatgroep*Stars met de kersverse aanwinsten Roel Bogie en Clément Chobeau. Het teamtoernooi wordt gespeeld in de zaal van TTV Midstars.

Internationaal Top20 Middelstum
Op zondag volgt naar voorbeeld van Top20-toernooien in 2020 in Wageningen en Zoetermeer een internationaal Top20-toernooi in de Hippolytushal in Middelstum. Een Top20-toernooi met een dergelijke sterke bezetting is uniek voor Noord-Nederland. Topspelers uit Nederland, Frankrijk en van ‘gastvereniging’ KlimaatgroepStars zullen hun opwachting maken. Er wordt gespeeld in vier groepen van vijf spelers, waarvan telkens de bovenste twee zich plaatsen voor de knock-outfase die begint met de kwartfinales. De finale staat gepland rond 16:15 uur.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69