Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Ineke Bonder en Marianne Wieringa over ‘Het Hogeland loopt voor geluk’!

‘Op de eerste voorlichtingsavond, kwam bijna niemand af. Toen hadden we wel zoiets van, het zal toch niet zo zijn dat het bij vier enthousiastelingen blijft? Maar als je ziet hoe het nu gaat, dan is dat echt een hoogtepunt hoor. Wij denken dat dit de start is van iets heel moois dat in Nederland breder uitgedragen gaat worden en veel meer navolging krijgt. Hier in Winsum is de landelijke aftrap.’ Ineke Bonder en Marianne Wieringa over het prachtige evenement ‘Het Hogeland loopt voor geluk’ dat zaterdag a.s. plaats gaat vinden……
‘Het Hogeland loopt voor geluk’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69