Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Vooruitblikken met de malletband op de Wereld Muziek Concours in Kerkrade!

‘De voorbereidingen beginnen drie jaar van te voren al. Dan begin je na te denken over wat voor stuk het moet worden en hoe je de groep zover krijgt dat ze het goed kunnen spelen. Want je kiest natuurlijk wel een stuk uit waardoor het gezelschap zich naar een hoger niveau moet zien te spelen dan dat ze gewend zijn. Om dat te bereiken, stippel je een heel voorbereidingsplan uit.’ Na een lang en intensief voorbereidingstraject hoopt de Malletband Middelstum volgende week te vlammen op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade!
WMC in Kerkrade

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69