Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Vanuit een klein eiland in de Stille Oceaan, naar dansen in Middelstum….

Zo bivakkeer je nog op een klein eiland in de Stille Oceaan en zo vind je onderdak in Middelstum en Kantens. Daar moet op gedanst worden! Grupo Akahanga van Paaseiland, Chili komt naar Op Roakeldais in Warffum. Ontzettend bijzonder voor Huisvesting op Roakeldais om deze mooie dansgroep te mogen ontvangen. Ze maakten een lange reis vanaf hun kleine eiland in de Stille Oceaan naar onze mooie regio.

De groep logeert bij gastgezinnen in Middelstum en Kantens. Naast dat de groep natuurlijk te bewonderen is vanaf donderdag tot en met zondag op het festival in Warffum zullen ze ook een optreden verzorgen in Middelstum en wel op donderdagmiddag 23 juni om 14.30 uur bij het Hippolytushoes. Iedereen is daarbij van harte welkom. Bij mooi weer is het optreden buiten. Graag tot ziens!

Huisvesting op Roakeldais, Yke Klaver

Middelstum, 20-06-2022

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69