Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Belliev, praktijk voor natuurlijke huidverjonging in Baflo

Lineke Veenstra, de vrouw achter Belliev, ken ik nog uit haar tijd in Middelstum. Ooit speelden we zelfs samen in een cabaretvoorstelling voor een met 700 mensen uitverkochte feesttent.

Lineke heeft zelf vanaf jaar jeugd te kampen gehad met allergieën en eczeem. Nadat niets uitkomst bleek te bieden, kwam ze in aanraking met de huidverzorging van Dr Baumann Cosmetics. In korte tijd herstelde haar huid en hiermee werd de basis gelegd voor Belliev.

Heb je een gevoelige huid of wil je er zeker van zijn dat je verantwoorde en goede huidproducten gebruikt? Lineke helpt je graag om je huid gezond te maken en de conditie van je huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Want alleen met 100% huididentieke crèmes kan een volledige garantie tegen allergieën worden gegeven. Lineke verkoopt deze unieke producten.

Inmiddels is Belliev uitgegroeid tot een toonaangevende huidpraktijk voor natuurlijke huidverjonging in de regio. Met producten, behandelingen en huidvoeding die de huid echt herstellen zodat deze er weer jong en stralend gaat uitzien. Lineke is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, huidconsulente en cosmeticaspecialiste.

Op haar mooie en uitgebreide website staat aangegeven welke beautybehandelingen mogelijk zijn en die zijn gemakkelijk online te boeken. Nieuw in de praktijk zijn collageendraden waarmee rimpels minder diep kunnen worden gemaakt. Momenteel is het echter zo druk dat tot 1 september een cliëntenstop van kracht is. Je kunt een mail- of Whatsapp-bericht sturen en op een wachtlijst worden geplaatst.

De eerste afspraak bestaat uit een huidanalyse waarin je met professionele apparatuur je huidleeftijd kunt laten meten. Ook ontvang je advies hoe je de conditie van je huid kunt verbeteren en er wordt samen met jou een behandelplan opgesteld.

Belliev is een officiële behandellocatie van Cosmetique Totale huidtherapie. Voor veilige en effectieve behandelingen zoals definitief ontharen, pigmentvlekken, couperose, rosacea, acne, schimmelnagels en littekens kun je periodiek terecht. Zij behandelen met de nieuwste en meest geavanceerde technieken en behandelmethodes. Zo ben je als cliënt van Belliev niet alleen verzekerd van de beste beautybehandelingen, maar ook aan het juiste adres voor de beste medische behandelingen.

De praktijk van Lineke is te vinden in een mooi onderkomen achter haar nieuwe woonplek in Baflo (Grutto 12 ) waar je heerlijk tot rust kunt komen. Boek, bel of app haar gerust: 06-51209550. Mailen kan ook: info@belliev.nl. Haar mooie website is zeker een bezoekje waard: www.belliev.nl  Je kunt haar ook volgen via Facebook: https://www.facebook.com/huidenschoonheidspraktijkbelliev

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69