Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Belliev, praktijk voor natuurlijke huidverjonging in Baflo

Lineke Veenstra, de vrouw achter Belliev, ken ik nog uit haar tijd in Middelstum. Ooit speelden we zelfs samen in een cabaretvoorstelling voor een met 700 mensen uitverkochte feesttent. Ook komen we elkaar regelmatig op prachtige locaties tegen tijdens bijeenkomsten van de Open Coffee Club ’t Hogeland.

Waarvoor kun je bij Lineke terecht? Heb je een gevoelige huid of wil je er zeker van zijn dat je verantwoorde en eerlijke huidproducten gebruikt? Lineke helpt je graag om je huid gezond te maken en de conditie van je huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Zelf kampte ze jarenlang met eczeem en allergieën. Door het gebruik van bionome huidverzorging is haar huid hersteld.

Hiermee werd de basis gelegd voor Belliev. Want alleen met 100%  huididentieke crèmes kan een volledige garantie tegen allergieën worden gegeven. Lineke verkoopt deze unieke producten. Inmiddels is Belliev uitgegroeid tot een toonaangevende huidpraktijk voor natuurlijke huidverjonging in de regio. Lineke is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, huidconsulente, cosmeticaspecialiste en mag zich ook erkend eyebrow 3D hairstokes artist noemen.

Op haar mooie en uitgebreide website staat aangegeven welke beautybehandelingen mogelijk zijn en die zijn gemakkelijk online te boeken.

De behandelingen zijn gericht op het versterken van de huid zodat deze er jonger en stralender uit gaat zien. Ook kun je online een afspraak voor een kennismakingsbehandeling maken en je laten informeren hoe het met je huid is gesteld en hoe je de conditie van je huid kunt verbeteren.

Belliev is een officiële behandellocatie van Cosmetique Totale huidtherapie. Voor veilige en effectieve behandelingen zoals definitief ontharen, pigmentvlekken, couperose, rosacea, acne, schimmelnagels en littekens kun je periodiek terecht. Zij behandelen met de nieuwste en meest geavanceerde technieken en behandelmethodes. Zo ben je als cliënt van Belliev niet alleen verzekerd van de beste beautybehandelingen, maar ook aan het juiste adres voor de beste medische behandelingen.

De praktijk van Lineke is te vinden in een mooi onderkomen achter haar nieuwe woonplek in Baflo (Grutto 12 ) waar je heerlijk tot rust kunt komen. Boek, bel of app haar gerust: 06-51209550. Mailen kan ook: info@belliev.nl. Haar mooie website is zeker een bezoekje waard: www.belliev.nl  Je kunt haar ook volgen via Facebook: https://www.facebook.com/huidenschoonheidspraktijkbelliev

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69